Usluge

Usluge

Neposredna blizina glavnoga grada, okolnih gradova a na samo 25 minuta od aerodroma, nudi različite mogućnosti i organizacije odmora.

Vile možete iznajmiti pojedinačno ili sve kao jednu cjelinu za apsolutni mir i totalnu privatnost tokom vašeg boravka.

Dodatna vrijednost Rizorta je i u mogućnosti organizacije raznih formi privatnih i poslovnih druženja, proslava, vjenčanja. Po želji gostiju obezbijedićemo usluge prevoza, na zahtjev dostavu hrane i pića, relaks masaže, organizaciju jednodnevnih izleta.

Bogatsvo boja i prelijepe prirode daje mogućnost da vaše  fotografije imaju poseban sjaj, pored vodenih površina u rezortu.

Najava dolaska i rezervacija je obavezna a to možete učiniti slanjem upita na meil djedovatajna@djedovatajna.me  ili putem telefona +382 069 012 403 (Viber, Whats’up).

Proizvodi

Rizort ima na svom tlu vjekovima staru vinovu lozu. Od njenih plodova poznatog crnog i bijelog grožđa, proizvodi se po starinskoj i autotohtonoj recepturi  vrhunsko crno vino “Đedova Tajna”

Kada degustirate ovo vino, na mirisu čisto, sa aromom šipka i sušene smokve, shvatićete zašto se kaže da je vino piće za Bogove!

A naziv vina i rakije, Đedova tajna, nosi patinu porodične istorije i tradicije…

Slavna Crnogorska loza, još jedan od proizvoda koje ćete naći u resortu i u kojem možete istinski uživati. Kao produkt posebne tehnike pravljenja, izuzetno je pitka i aromatična a dobijena je tradicionalnom destilacijom kompletnog kljuka od grožđa Vranac i Kratošija. Preporučuje se kao aperitiv i dobro ohlađena.. Uzdravlje!