O nama

Rizort  predstavlja  originalno istorijsko arhitekt jezgro stare Crne Gore, u čijim se vilama osjeća dah prošlih vjekova utkan u dizajn i potrebe savremenog zahtjevnog turiste. Ovaj unikatni i detaljno osmišljeni koncept savremene turističke ponude, poziva vas da osjetite pripadnost prirodi i istoriji.

Vile koje su u sastavu rizorta sagrađene su u periodu 1875 – 1920 god, i u potpunosti renovirane na liniji visokih zahtjeva tržišta, uz puno očuvanje originalnog ambijentalnog enterijera.  Kamen od kojeg su građene, mukotrpnim radom starih Crnogoraca, predstavlja prirodno okruženje i zrači mediteranskom i brdskom energijom stare Crne Gore.

Model rizorta je spoj istorije, tradicije, porodičnog gazdinstva, održavanih zelenih površina, maslina, vinove loze i  moderne organizacije funkcionisanja, u kojem je svaki detalj podređen potrebama gostiju. U sredini resorta, između kamenih gracioznih vila, ukazuje sa blistavo plava površina velikog bazena, koji garantuje osvježenje i rekreaciju.  Preporučujemo pogled iz bazena prema nebu iste boje, a noću zvijezde izgledaju kao na dohvat ruke. Nakon plivanja, možete se opustiti u biseru rizorta, pravom Jacuzzi-u na otvorenom. Opasan kamenom, nudi nezaboravnu relaksaciju u toploj vodi i prirodi, uz najsavremeniju  moćnu tehnologiju hidromasaže i održavanja higijene.

Rizort je organizaciono strukturiran tako da obezbjeđuje ugodan boravak i aktivnosti gostiju bez obzira na njihov broj. U blizini je odličan Etno Restoran kao i mala prehrambena prodavnica. Svaka Vila ima svoju intimu i individualnost sa sopstvenom terasom i okolnim prostorom u zelenilu. Resort ima spektakularan otvoren i širok pogled na bližu i dalju okolinu, zahvaljujući poziciji na nadmorskoj visini od 170 metara koja garantuje uvijek prijatno strujanje vazduha i miješanje brdskih i ravničarskih vazdušnih struja.